Ett smart sätt att köpa begagnat Sonos.

Störst utbud i Sverige.

Sälj din Sonos till oss väldigt enkelt.

Få utbetalt snabbt.

Vi kan Sonos.

Personlig vägledning

Alltid garanti.

12 månader från beställning

Snabb leverans.

1-2 vardagar inom Sverige

Betala senare.

Tryggt köp med faktura

Vad vill du göra idag?

Köpa begagnat Sonos.

Kvalitetssäkrat, kosmetiskt graderat med garanti.

Vi tror på tryggheten. När du köper en begagnad Sonos från oss på Hilversum kan du vara säker på att enheten har samma funktionalitet som om den vore ny. Alla enheter har genomgått och passerat vår kvalitets- och servicekontroll, graderats kosmetiskt och vid behov reparerats av vår egen tekniker i vår egen verkstad. Detta gör att vi alltid kan ge dig 12 månaders garanti på alla enheter oberoende av kosmetisk gradering.

Sälja Sonos.

Värdera, skicka in och få betalt.

Vi tror på enkelheten. När du säljer din Sonos till oss på Hilversum kan du förvänta dig en smidig försäljningsprocess uppdelad i tre tydliga steg med snabb utbetalning. Vi erbjuder alltid ett träffsäkert pris baserat på enhetens modell, ålder och skick och vi köper såväl fungerande som defekta enheter av både privatpersoner och företag.

Kundernas senaste omdömen.

Lätt att välja rätt.

Du vet vad du köper.

Utmärkt, bra, använt eller slitet.

När du packar upp din begagnade Sonos vill vi att verkligheten ska stämma överens med din förväntan. För att beskriva enheternas utseende använder vi därför fyra olika kosmetiska graderingar. Utmärkt, bra, använt och slitet. På så sätt kan du välja en enhet utifrån dina önskemål.

En kosmetisk gradering avser endast enhetens utseende. Alla enheter, oberoende av kosmetisk gradering, har genomgått och passerat vår kvalitets- och servicekontroll och fungerar utan anmärkning.

Lär dig mer om Sonos.

Inspiration, tips och råd.

I våra guider delar vi med oss av värdefulla insikter, bra att veta och annat nyttigt. Allt för att underlätta när du ska köpa en ny modell eller vill få ut maximalt av en enhet du redan har. Oavsett om du är ny eller van Sonos-användare är vår förhoppning att du ska hitta massa spännande inspiration, intressanta tips och hjälpsamma råd.

Om det skulle uppstå några följdfrågor längs vägen är du alltid varmt välkommen att höra av dig via chatt eller mail. För oss är det alltid ett sant nöje att prata Sonos!

Begagnat Sonos.

Det här är Hilversum.

Vill du köpa begagnat Sonos tryggt och säkert eller sälja din Sonos enkelt och smidigt? Då har du kommit rätt. Hos oss på Hilversum handlar nämligen allt om begagnat Sonos.

En begagnad enhet är ett utmärkt alternativ för dig som inte vill eller kan köpa nytt. Vi har Sveriges största sortiment av begagnat Sonos och oavsett vilken modell du letar efter vill vi att du ska hitta den här. Alla enheter som vi säljer har genomgått och passerat vår kvalitets- och servicekontroll och har 12 månaders garanti. Därmed kan du tryggt och säkert köpa din favoritenhet även om modellen inte längre säljs som fabriksny eller välja den allra senaste modellen till ett lite lägre pris.

Vill du sälja din enhet garanterar vi dig en väldigt enkel och smidig process med snabb utbetalning. Eftersom vi alltid vill betala ett rättvist marknadsvärde utifrån enhetens modell, ålder och skick följer vi kontinuerligt de senaste trenderna på begagnatmarknaden och vi tar emot både funktionella och skadade enheter. Du kan med andra ord koppla av och spara tid genom att låta oss göra jobbet. Majoriteten av våra säljare är privatpersoner, men vi har även lösningar för företag.