• Originalet sedan 2020
  • +3000 cirkulerade enheter

Vi guidar dig.


Vill du lära dig mer om Sonos? Här kan du ta del av våra kunskaper inför att du ska köpa en ny modell eller om du vill få ut maximalt av en enhet du redan äger.

Har du tips eller idéer på vad vi borde skriva om är du också varmt välkommen att höra av dig. Nya guider läggs till löpande och vi skriver gärna om sådant som efterfrågas.

Sonosappen och S1 Controller-appen.


Sliter du ditt hår när du försöker luska ut hur du ska få ihop ditt Sonos-system? Kan Sonos PLAY:5 (Gen 1) och Sonos One (Gen 2) spela tillsammans i samma app? Vi vet att detta kan kännas rörigt och har därför skrivit ihop en guide där vi en gång för alla reder ut samtliga frågetecken.

Möjligheterna med Sonos Connect och Sonos Port.


Är du förälskad i din stereoanläggning och vill inkludera den i Sonos-systemet? Eller har du kanske en vinylspelare som du vill göra smart med Sonos? Då är detta en guide för dig! Läs om vad Sonos Connect och Sonos Port kan användas till och få samtidigt svar på de vanligaste frågorna.

Parkoppla två Sonos-högtalare till ett stereopar.


En Sonos-högtalare är bra – två är mycket bättre! Denna guide är till för dig som vill veta vad ett stereopar innebär och varför det resulterar i en mycket mer spännande musikupplevelse samtidigt som du får mer tryck i ljudet.