Hur kan vi hjälpa dig?


På Hilversum brinner vi för allt som har med Sonos att göra lika mycket som vi brinner för att ge dig en upplevelse i världsklass. Så oavsett om du funderar på vilka enheter som fungerar ihop, vill veta när beställningen kommer fram eller är nyfiken på oss som företag finns vi här för att svara och vägleda dig.

Om du vill ha ett riktigt snabbt svar är det enklast att skriva till oss i chatten, men du kan såklart också skicka ett mail om du hellre önskar det. Du kan även själv söka svar på din fråga i vår FAQ där vi besvarar de vanligaste köp- och säljfrågorna eller spana in våra guider där vi delar med oss av inspiration, tips och råd.

Chatt

I chatten får du snabba svar och personlig vägledning direkt. När chatten är öppen visas en chatt-ikon nere till höger. Chatten är öppen alla dagar i veckan, vanligtvis mellan kl. 10-23

Mail

Vill du komma i kontakt med oss när chatten är stängd eller om du föredrar att maila kan du när som helst skriva till oss. Vår mail är hej@hilversum.se och vi svarar oavsett veckodag inom några timmar.

Företagsinformation

Företagsnamn: PABER AB
Organisationsnummer: 559253-5099