• Originalet sedan 2020
  • +3000 cirkulerade enheter

Det här är Hilversum.

Vi finns för att underlätta för dig och alla andra som tryggt och enkelt vill köpa eller sälja begagnat Sonos.

Begagnat Sonos, minus det krångliga.

Hilversum är en renodlad e-handel för köp och sälj av begagnat Sonos med kontor, lager och verkstad i Göteborg.

Här kan du handla begagnat Sonos med 12 månaders garanti och välja ett utseende utifrån ditt önskemål. Alla enheter som säljs har genomgått en omfattande kvalitets- och servicekontroll och har vid behov reparerats av vår tekniker. På så sätt kan vi garantera dig att enheterna har samma funktionalitet som vid nyköp.

Om du har en enhet som du inte längre behöver så kan du sälja din begagnade Sonos till oss. Vår enkla och smidiga försäljningsprocess är uppdelad i tre tydliga steg och du får pengarna på kontot inom en bankdag.

Hobbyn blev till e-handel.

Vår Sonos-entusiast och grundare, Patric, hade köpt in, putsat upp, lagat och sålt begagnat Sonos som en hobby sedan tidigare, men bjöds alltför ofta på undermålig paketering, dolda fel och rena bluffar. Ur viljan att underlätta för andra lanserade han därför Hilversum och efter ett testår med enbart positiv respons och flera hundra cirkulerade enheter togs beslutet att fortsätta med målet att bli det självklara valet när det gäller begagnat Sonos.

Idag, snart fyra år senare, har Hilversum blivit Sveriges största e-handel för köp och sälj av begagnat Sonos och en synonym för pålitlighet. Vi har hjälpt tusentals Sonos-användare att köpa med trygghet och sälja med enkelhet och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler!


Vännerna på Hilversum.

En sak alla vi som jobbar på Hilversum har gemensamt är en stor förkärlek till Sonos. Det har gjort att vi har samlat på oss nischad kunskap som finns till ditt förfogande såväl inför som efter ett köp.

Om du har några frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Det spelar ingen roll om du är ny eller van Sonos-användare eller om du vill ha hjälp med att välja rätt bland generationer och modeller. För oss är det alltid ett sant nöje att prata Sonos!

Vill du kontakta oss så gör du det enklast genom att skriva i chatten när vi är online, men det går lika bra att skicka ett mail om du hellre önskar det. Vi svarar även på direktmeddelanden via våra sociala kanaler på Instagram och Facebook.

Det nya nya är begagnat.

Med dagens slit-och-släng-mentalitet är företagens budskap ofta att du ska köpa nytt istället för begagnat. På Hilversum tror vi dock att regelbunden nykonsumtion påverkar miljön negativt i längden och att återanvändning är A och O för en hållbar konsumtion.

Utöver att cirkulera och förlänga livslängden på enheterna arbetar vi också aktivt med att minimera vår egen miljöpåverkan genom att vara så miljösmarta som möjligt och i alla led. Till exempel återanvänder vi alltifrån komponenter till packmaterial i den mån det är möjligt och i de fall det inte är möjligt återvinner vi restprodukterna på ett miljömässigt korrekt sätt. Ett litet, men samtidigt stort exempel på återanvändning och miljöarbete i praktiken.