Hilversum. På två minuter.


Med en förkärlek till Sonos.

Här på Hilversum har vi en stor passion för Sonos. Framförallt för begagnat Sonos.

Sonos har sedan start levererat produkter av hög kvalitet som håller över tid där tidigare generationer till stor del fortfarande fungerar tillsammans med dagens teknik. Mycket tack vare att produkterna blir smartare för varje programuppdatering. Därför kan vi även idag sälja enheter som introducerades för ca 15 år sedan.

Med ett fantastiskt klart och välbalanserat ljud erbjuder Sonos en upplevelse som imponerar på de flesta. I kombination med att systemet är enkelt att komma igång med, lätt att använda och smidigt att bygga vidare på har Sonos i över ett decennium dominerat marknaden för trådlös musik i flera rum. Den minimalistiska, men eleganta designen, gör också att produkterna naturligt smälter in i de flesta inredningar. Det är nog inte svårt att förstå varför vi har en förkärlek till Sonos.

Många Sonos-användare kan dessutom relatera till att Sonos har en tendens att vilja föröka sig. Men ibland också vilja bytas ut. Oavsett tillfälle finns vi här för att din begagnataffär ska bli precis så bra som du tänker dig. Vi kommer alltid jobba för att Hilversum ska vara dit du vänder dig för ditt nästa köp. Eller sälj. Eller köp.

Begagnat, minus det krångliga.
Att handla begagnat via privata annonssidor kan ibland kännas som att köpa en lott. Ibland är det vinst, ibland är det nit. Framförallt kan det på distans vara svårt att säkerställa funktion och utseende samt att innehållet packas på ett skyddande sätt (om paketet skickas överhuvudtaget).

Att sälja begagnat via privata annonssidor kan ofta innebära att tålamodet sätts på prov. Köpare som aldrig dyker upp, hysteriska prutare och långdragna budgivningar med höga provisioner är snarare regel än undantag. Dessutom ska frågor om allt mellan himmel och jord besvaras.

Hilversum föddes 2020 ur viljan att förenkla. Vårt syfte kommer alltid att vara att underlätta för dig och alla andra som tryggt och enkelt vill köpa eller sälja begagnat Sonos.

Du vet vad du köper.
Alla enheter som säljs har passerat vår kvalitets- och servicekontroll och har samma funktionalitet som om de vore nya. Rent konkret innebär vår kvalitets- och servicekontroll att enheterna har blivit testade, noggrant inspekterade (och vid behov reparerade), rengjorda och kosmetiskt graderade av vår egen tekniker i vår egen verkstad.

Tack vare vår omfattande kvalitets- och servicekontroll kan vi alltid lämna 12 månaders garanti på alla enheter oberoende av kosmetisk gradering.

Läs gärna alla fördelar med att köpa från oss på Hilversum här och bekanta dig gärna med våra fyra olika kosmetiska graderingar här.

Det nya nya är begagnat.
Med dagens slit-och-släng-mentalitet är företagens budskap ofta att du ska köpa nytt istället för begagnat. På Hilversum tror vi dock att regelbunden nykonsumtion påverkar miljön negativt i längden och att återanvändning är A och O för en hållbar konsumtion.

Utöver att förlänga livslängden på begagnat Sonos arbetar vi också aktivt med att minimera vår egen miljöpåverkan genom att vara så miljösmarta som möjligt och i alla led. Till exempel återanvänder vi alltifrån komponenter till packmaterial i den mån det är möjligt och i de fall det inte är möjligt återvinner vi restprodukterna på ett miljömässigt korrekt sätt. Ett litet, men samtidigt stort exempel på återanvändning och miljöarbete i praktiken.

Vännerna på Hilversum.
Förkärleken till Sonos har gjort att vi samlat på oss nischad kunskap som finns till ditt förfogande såväl före som efter ett köp. Det spelar heller ingen roll om du är ny eller van Sonos-användare. För oss är det alltid ett sant nöje att prata Sonos!

Så om du har frågor eller vill ha hjälp med att lägga en beställning är du varmt välkommen att höra av dig. Enklast är att skriva till oss i chatten (öppen från tidig förmiddag till sen kväll alla dagar i veckan), men det går lika bra att skicka ett mail om du hellre önskar det. Våra kontaktuppgifter hittar du här.