• Originalet sedan 2020
  • +3000 cirkulerade enheter

Ett smart sätt att köpa begagnat Sonos.


Är du på jakt efter en begagnad Sonos? Då har du kommit rätt. Det finns nämligen många fördelar med att köpa från oss på Hilversum gentemot att handla via privata annonssidor. Här ger vi några exempel på varför Hilversum är det tryggaste och säkraste alternativet på marknaden.

Fyra olika utseenden.

Vi vill att du ska känna dig välinformerad och i förväg veta vilket utseende du kan förvänta dig av den begagnade Sonos du tänkt köpa.

För att du ska kunna välja en enhet utifrån dina önskemål, har vi delat upp enheterna i fyra olika utseenden. För varje utseende finns också en tillhörande beskrivning och exempelbilder. Du behöver alltså inte känna någon osäkerhet eller försöka tyda i bra skick m.m på privata annonssidor.

Kvalitetssäkrat.

Att handla begagnat Sonos ska inte vara synonymt med en risk för dolda defekter eller andra överraskningar.

Alla enheter som vi säljer har passerat vår omfattande kvalitets- och servicekontroll och har vid behov reparerats av vår egen tekniker. Oavsett utseende kan du därmed känna dig säker på att den enhet du funderar på att köpa har samma funktionalitet som om den vore ny.

Garanti.

Eftersom vi endast säljer begagnat Sonos har majoriteten av enheterna varit inkopplade och använda tidigare.

Genom att alltid ge dig 12 månaders garanti kan du känna dig trygg med att vi står bakom den kvalitets- och servicekontroll vi utför och de enheter som vi säljer. Ibland kan ändock tekniska fel uppstå och vår garanti finns då till för att täcka dessa oväntade och oönskade händelser.

Rent och fräscht.

När du packar upp din begagnade Sonos ska den kännas lika ren, fräsch och tilltalande som om den vore köpt ny.

Vi rengör samt desinficerar alltid och noggrant samtliga enheter efter passerad kvalitets- och servicekontroll. Du kan också känna dig lugn med att en fungerande och passande strömkabel medföljer. På så sätt kan du direkt placera enheten där du vill ha den och börja använda den med en gång.

Professionellt packat.

Det gäller att ha känsla för emballering och packning när något så ömtåligt och känsligt som Sonos ska skickas.

I och med att vi är en renodlad e-handel vet vi hur vi ska paketera enheterna på ett professionellt och skyddande sätt. Du behöver med andra ord inte oroa dig för undermålig emballering och packning, utan kan känna tillit till att din enhet klarar resan hela vägen från vårt lager hem till dig.

Hållbar konsumtion.

Nytillverkning av elektronik är oerhört resurskrävande. Regelbunden nykonsumtion blir därför starkt påfrestande för miljön.

När du köper en Sonos som har haft en tidigare ägare kan du känna att du bidrar till en mer hållbar konsumtion och en mer hållbar utveckling av vårt samhälle. Detta då miljöpåverkan vid hantering, försäljning och leverans av en begagnad enhet är mycket lägre gentemot att producera en ny.

Vi vill bara ha nöjda kunder.