• Originalet sedan 2020
  • +3000 cirkulerade enheter

Sälj din Sonos väldigt enkelt.


Är det dags att byta ut eller uppdatera din Sonos? Då har du kommit rätt. Det finns nämligen många fördelar med att sälja till oss på Hilversum gentemot att själv sköta försäljningen via privata annonssidor. Här ger vi några exempel på varför Hilversum är det enklaste och smidigaste alternativet på marknaden.

Hejdå annonsering.

Vi vill att du ska kunna sälja din Sonos enklare och bekvämare än någonsin tidigare, utan avgifter och jox med annonsering.

Allt du behöver göra är att fylla i vårt säljformulär och invänta ditt prisförslag och fraktsedel så att du kan packa och lämna till ett ombud nära dig. Efter att enheten har godkänts utbetalas prisförslaget. Du kan alltså koppla av och känna dig lugn med oss som professionell köpare.

Träffsäkert pris.

Att uppleva en osäkerhet kring prissättning vid försäljning via privata annonssidor är ingen ovanlighet.

När du säljer din Sonos till oss vill vi betala ett rättvist marknadsvärde utifrån enhetens modell, ålder och skick vid varje tillfälle. För att säkerställa att du får den kompensation du förtjänar följer vi ständigt utvecklingen på begagnatmarknaden. Med det sagt kan du alltid känna förtroende för ditt prisförslag.

Snabb utbetalning.

Vid en försäljning till oss kan vi garantera att du har pengarna på ditt konto inom en bankdag efter att enheten godkänts.

Vår smidiga försäljningsprocess är uppdelad i tre tydliga steg. Värdera, skicka in och få betalt. Du kan således känna att du är i trygga händer och att passning av tider, veckolånga budgivningar och köpare som inte hämtar ut paket från ombud eller ångrar sig är ett minne blott.

Vi vill bara ha nöjda kunder.